Receptek Főételek Hal Gombás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab lilahagyma
1 darab citrom
30 dkg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
½ kg halfilé
1 marék friss bazsalikom
1 marék friss petrezselyem

Leírás

A halat vágjuk kockára. A lilahagymát is vágjuk kockára, csakúgy, mint a gombát. A vajat olvasszuk fel, majd adjuk hozzá a lilahagymát és a gombát. Pirítsuk össze, és szórjuk meg a fűszerekkel. Ha a gomba kiengedte a levét, akkor adjuk hozzá a halat, és alaposan pirítsuk össze. Burgonyapürével tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4