Receptek Főételek Húsos ételek Gombás marhapörkölt

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab paradicsom
2 fej vöröshagyma
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet őrölt kömény
20 dkg csiperkegomba
2 kanál őrölt pirospaprika
2 darab zöldpaprika
1 kanál ételízesítő
80 dkg marhacomb
2 gerezd fokhagyma

Leírás

A húst kockára vágom. A vöröshagymát tisztítás után, apróra metélem, az olajon üvegesre fonnyasztom. Ezután a tűzről lehúzva, belekeverem a pirospaprikát, az ételízesítőt és a borsot. Ráöntök két evőkanál vizet, majd a tűzre visszateszem. Rádobom a kockára vágott húst, a felszeletelt zöldpaprikát, meg a paradicsomot, és annyi főzőlével öntöm fel, amennyi majdnem ellepi. Fedő alatt, készre főzöm. Mielőtt kész lenne, hozzáadom a cikkekre vágott gombát. Sós vízben főtt burgonya és ecetes savanyúság illik hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4