Receptek Előételek Hideg előételek Gombás padlizsánkrém

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
15 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom
1 csipet szárított kakukkfű
1 csipet szárított bazsalikom
2 darab padlizsán
30 dkg csiperkegomba
1 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő

Leírás

A sütőt 180 C°-ra előmelegítjük. Egy tepsibe belerakjuk a félbevágott padlizsánt és a gombát. Alaposan fűszerezzük őket, és 30 percig sütjük. Ezután a padlizsán héját lehúzzuk, és a húsát egy turmixba rakjuk. A gombával együtt, alaposan leturmixoljuk, a vajjal. Pirítóssal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4