Receptek Főételek Húsos ételek Gombás-tejfölös pörkölt

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl tejföl
1 dl étolaj
20 dkg vöröshagyma
1 csipet majoranna
1 csipet őrölt fehérbors
30 dkg csiperkegomba
2 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
1 kg sertéskaraj
3 kanál finomliszt (átszitált)

Leírás

Először is a hagymát megdinszteljük étolajban, majd ha a hagyma megpirult, beletesszük a húst, amit felvágtunk. Ezt követően, beleteszünk egy kevés őrölt pirospaprikát, és felöntjük vízzel. Ha ez megvan, megvárjuk míg a hús félig megfő, és beletesszük a gombát, majd készre főzzük. Tejfölös habarással sűrítjük, melynek készítése: liszt, tejföl, víz. Beletesszük a gombapörköltbe, és várunk 3-4 percet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4