Receptek Főételek Húsos ételek Gombás-tejszínes csirke

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
0.3 l tejszín
30 dkg csirkemell
30 dkg csiperkegomba

Leírás

Kevés olajon megpirítjuk a vöröshagymát, majd a fokhagymát is. A csirkemellfilét felaprítjuk kis darabokra, és rárakjuk a hagymára. Fehéredésig sütjük, majd rátesszük a felszeletelt gombát. A gomba sok lét ereszt, és hamar megfő. Mikor már majdnem kész, ráöntjük a tejszínt és beleaprítunk petrezselymet. Összerotyogtatjuk, és kész is van. Köretnek tészta vagy rizs kiváló.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4