Receptek Főételek Tészta Gombás tészta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
40 dkg csiperkegomba
10 dkg trappista sajt
1 kanál őrölt pirospaprika
10 dkg bacon szalonna
1 csomag fusilli

Leírás

A szalonnát kockára vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. Az újhagymát meghámozzuk, karikára vágjuk. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a szalonnát, gombát. 5 percig kevergetjük, pirospaprikázzuk, majd kevés tejszínt öntünk hozzá és jól elkeverjük. A maradék tejszínt is ráöntjük, felforraljuk, erős tűzön, kb.15 percig sűrűre forraljuk, majd hozzáadjuk a hagymát. A kész mártást ráöntjük a tésztára. Felaprított petrezselymet szórunk rá. Vajazott formába rakjuk és megszórjuk reszelt sajttal, majd besütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4