Receptek Levesek Gombasaláta bazsalikommal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 fej vöröshagyma
2 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom (lehámozott héja és leve)
1 csipet szárított majoranna
30 dkg sűrített paradicsom konzerv
4 darab babérlevél
1 kg csiperkegomba

Leírás

A finomra vágott vöröshagymát megdinsztelem, a gombát hozzáadom, sóval és borssal megpárolom, zsírjára sütöm. A paradicsompürét belekeverem és vízzel mártás sűrűségűre hígítom. Beleteszem a babérlevelet, a citrom héját és 1 cs. petrezselyem zöldet is beleaprítok. Kiforralom. A végén a többi fűszerrel, a citromlével és kevés cukorral ízesítem. Végén a citrom héját kiveszem belőle.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
30 perc
Előételek
2 3 4