Receptek Levesek Gombasaláta szerecsendióval

Hozzávalók

1 kk tengeri só
1 darab vöröshagyma
2 kanál étolaj
1 darab citrom
1 kk őrölt fekete bors
1 kk kristálycukor
1 kk szárított kakukkfű
1 dl száraz fehérbor
1 darab babérlevél
40 dkg csiperkegomba
3 kanál ketchup
1 kk őrölt szerecsendió

Leírás

A finomra szeletelt vöröshagymát olajban megfonnyasztjuk. Hozzátesszük a gerezdekre vágott, megtisztított gombát, és 10 percig fedő alatt pároljuk. Felöntjük a borral, hozzátesszük a ketchupot, citromlevet, babérlevelet, kakukkfüvet, a reszelt szerecsendiót, és 5 percig tovább pároljuk. Jól lehűtve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4