Receptek Előételek Hideg előételek Görög tésztasaláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
25 dkg koktélparadicsom
30 dkg fusilli
25 dkg feta sajt
25 dkg bébispenót (levél)
10 dkg zöld olivabogyó (magozott)

Leírás

A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük. Hozzáadjuk a spenótot, összekeverjük és tovább főzzük (kb. 2 perc). Leszűrjük, lecsöpögtetjük, majd egy tálba tesszük. A félbevágott paradicsomokat, olajbogyót, elmorzsolt feta sajtot egy másik tálban összekeverjük, meglocsoljuk az olívaolajjal. Hozzákeverjük a spenótos tésztához, pirítós kenyérrel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4