Receptek Főételek Hal Grillezett halfilé

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
5 kanál extra szűz olívaolaj
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kg vegyes zöldség
1 csipet hal fűszerkeverék
80 dkg halfilé

Leírás

A halat felszeleteljük és fűszerezzük, majd állni hagyjuk. A zöldségeket vajon átforgatjuk és megpároljuk fedő alatt, csipetnyi sóval. A halat kevés olajon ropogósra sütjük, akár lisztbe is márthatjuk. A tojásokat pedig tükörtojásnak sütjük meg, amit tálaláskor rakunk a halak tetejére.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4