Receptek Főételek Húsos ételek Gyöngyösi borzaska

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
20 dkg finomliszt
1 dl tej
4 gerezd fokhagyma
3 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
50 dkg csirkemell
3 darab burgonya

Leírás

A krumplikat megpucolom, és apró lyukú sajtreszelőn, nagyon finomra lereszelem. Hozzáadom a reszelt fokhagymát, a tojásokat, tejet, a lisztet. Ízesítem sóval, borssal, majd félreteszem kicsit pihenni, hogy kicsit összeérjen. A húst szeletekre, vagy csíkokra vágom. Kicsit megsózok minden szeletet, először lisztben, majd a krumplis masszában jó alaposan megforgatom. Serpenyőben, közepes lángon, olajban megsütöm. Ha szép aranybarna, papírtörlőn lecsöpögtetem. Friss salátával, vagy rizzsel tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4