Receptek Levesek Gyümölcsleves vaníliás pudinggal

Hozzávalók

1 csomag vaníliás cukor
10 dkg kristálycukor
2 dl tejszín
1 csipet őrölt fahéj
1 csomag vaníliás pudingpor
30 dkg meggy (almával dúsíthatjuk)

Leírás

A megtisztított gyümölcsöket, kb. 2 liter vízbe tesszük a fahéjjal, majd felforraljuk. A pudingport, a tejszínnel kikeverjük csomómentesre, majd folyamatos kevergetés mellett, a leveshez öntjük. Ízesítjük ízlés szerint és pár perc alatt, készre főzzük. Alaposan leturmixoljuk és tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4