Receptek Levesek Hagymaleves konyakosan

Hozzávalók

1 kanál finomliszt
1 csipet kristálycukor
4 dkg trappista sajt
2 kanál vaj
4 darab húsleveskocka
1 pohár konyak
50 dkg póréhagyma

Leírás

A hagymát apróra vágjuk, olajon megdinszteljük, megszórjuk liszttel és felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a leveskockát és 25 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk, majd a konyakot beleöntjük. A sajtot csak tálalásnál adjuk hozzá, de ne legyen túl forró, mert egybekapja. Pirított kiflit adunk hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4