Receptek Saláták Hagymás babsaláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 dl citromlé
40 dkg vörösbab konzerv
1 dl extra szűz olívaolaj
1 kk ételízesítő

Leírás

A babot fűszeres vízben megfőzzük, leszűrjük, és hidegre hűtjük. A hagymát szeletekre vágjuk, és sóval meghintjük. Egy tálban elkeverjük az olívaolajat, citromlevet, majd belerakjuk a hagymát és a babot. Alaposan összekeverjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4