Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
40 dkg finomliszt
½ csomag sütőpor
10 dkg porcukor
20 dkg margarin
1 üveg baracklekvár

Leírás

A lisztet és a porcukrot átszitáljuk, majd egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a sütőport, pici sót, és összedolgozzuk a szoba hőmérsékletű margarinnal. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd a citrom reszelt héját. A kapott tésztát megfelezzük, és 3 mm vastagságúra nyújtjuk, majd linzerszaggatóval, lyukas és tele formákat szúrunk. Előmelegített sütőben, aranybarnára sütjük, majd baracklekvárral megkenjük, és összeragasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4