Receptek Levesek Halászlé karácsonyra

Hozzávalók

1 darab friss petrezselyem
2 darab sárgarépa
1 darab zellergumó
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 darab babérlevél
5 darab egész fekete bors
1 csipet
1 kanál étolaj
1 adag friss petrezselyem
1 adag pontyfilé

Elkészítés

1

Tisztítsuk meg a halat, tegyük egy fazékba, öntsünk rá vizet, adjunk hozzá borsot, fűszereket, hagymát, fokhagymát. Miután felforrt, főzzük még fél órán keresztül.

2

Szűrjük le a levest, válasszuk le a hal húsát a fejéről, a maradék húst vágjuk darabokra.

3

Vágjuk kockára a zöldségeket, olajon pirítsuk meg.

4

Öntsük hozzá a levest és főzzük, míg a zöldségek megpuhulnak.

5

Tegyük a főtt húst a levesbe, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.

6

Tálaljuk friss petrezselyemlevéllel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4