Receptek Főételek Hal Halragu szőlővel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
1 darab citrom
3 dl tejszín
10 dkg zsír
1 dl száraz fehérbor
1 csipet őrölt fehérbors
20 dkg fehér szőlő
80 dkg halfilé

Leírás

A halat vágjuk kockára, és hagymás zsíron pároljuk meg. Fűszerezzük, majd adjuk hozzá a szőlőszemeket. Pároljuk össze, szórjuk meg liszttel, és engedjük fel forró vízzel. Forraljuk ki, és tejszínnel dúsítsuk. Köretnek párolt rizs a legjobb.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4