Receptek Desszertek Sütés nélküli Házi energiakocka a nyers konyhából!

Hozzávalók

5 darab aszalt datolya (Medjool)
1 csésze szárított vörösáfonya (vagy más aszalt piros gyümölcs)
0.33 csésze quinoa
½ csésze kesudió
2 kanál lenmag
2 kanál kókuszolaj
20 g kakaó
A bevonathoz
csokoládébevonó
1 kanál kókuszolaj
A díszítéshez (ízlés szerint)
mazsola
kesudió (zúzott)
pisztácia
mogyoró

Elkészítés

1

Áztassuk vízbe a datolyát és a vörösáfolyán 20 percre.

2

Öntsük az aprítóba a kókuszzsírt, a datolyákat, majd minden más hozzávalót.

3

Addig zúzzuk a hozzávalókat, amíg krémesen sima masszát nem kapunk.

4

Adagoljuk a masszát jégkockatartóba vagy bon-bonos szilikonformákba, s hűtsük ki.

5

A bevonómasszát és a kókuszzsírt olvasszuk meg gőz fölött, s vonjuk be a kockákat csokoládéval. Ízlés szerint díszíthetjük durvára vágott magvakkal vagy mazsolával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4