Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
3 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
50 dkg kenyér
10 dkg vöröshagyma
1 csipet szárított majoranna
15 dkg zsemlemorzsa
1 kk őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
60 dkg darált sertéshús

Leírás

A zsemléket felszeleteljük, tejbe áztatjuk, majd kifacsarjuk, összemorzsoljuk, és a húshoz keverjük. A meghámozott, apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a felvert tojást is beledolgozzuk a húsba. Mustárral, majorannával, sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük, fűszerezzük. A masszából vizes kézzel, diónyi golyókat formázunk, lisztbe forgatjuk, és bő, forró olajban kisütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4