Receptek Levesek Hideg gyümölcs leves

Hozzávalók

4 dl tej
5 dl víz
10 dkg szeder
1 csomag vaníliás pudingpor (hidegen keverhető)
10 dkg málna
1 doboz konzerv ananász
10 dkg alma befőtt (alma)

Leírás

A tejet kikeverjük a pudinggal, hozzáöntjük a tejszínt és az ananászkonzervet a levével együtt (ettől elég édes lesz). Annyi és olyan gyümölcsöt teszünk bele, amilyen van, vagy amit szeretünk. Legjobb és legmutatósabb, piros gyümölcsökkel gazdagítva, mivel a leves színe fehér. Hűtőbe tesszük, 1-2 órára, majd tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4