Receptek Levesek Hideg uborkaleves

Hozzávalók

1 darab kígyóuborka
125 milliliter víz
250 milliliter görög joghurt
1 darab mogyoróhagyma
2 kanál dijoni mustár
1 kanál friss kapor
2 kanál friss petrezselyem
őrölt fekete bors

Elkészítés

1

A kapor és a petrezselyem kivételével minden hozzávalót keverjünk simára.

2

Adjuk hozzá a kaprot és a petrezselymet.

3

Hagyjuk 4 órára a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.

4

Tálaláskor díszítsük kaporral és néhány szelet uborkával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4