Receptek Levesek Húsleves daragaluskával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej fokhagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fehérbors
1 darab zellergumó
2 darab csiperkegomba
3 darab fehérrépa
1 csipet ételízesítő
1 darab karalábé
30 dkg marhalábszár
3 darab sárgarépa
1 darab kínai kel
50 dkg marha csont

Leírás

A csontot és a húst mossuk meg, és ha felforrt, habozzuk le. Az előkészített zöldségekkel zöldségeljük be, és fűszerezzük. Gyöngyözve főzzük, 3 órán keresztül. Közben készítsük el külön a daragaluskát, hagyományos módon. Ha a leves megfőtt, a hús puha, akkor szűrjük le. A húst és a zöldségeket külön tálon kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4