Receptek Levesek Kakukkfűves gombaleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 kanál finomliszt
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
2 darab húsleveskocka
1 csokor szárított kakukkfű
10 dkg zsír
50 dkg csiperkegomba
1 kk őrölt pirospaprika
1 darab fehérrépa
1 csipet ételízesítő
1 darab sárgarépa

Leírás

A gombát és a zöldségeket tetszőlegesen daraboljuk fel, és hagymás zsíron pároljuk meg. Szórjuk meg a fűszerekkel, és fedő alatt pároljuk puhára. Ha megpárolódtak a zöldségek, akkor szórjuk meg liszttel, és keverjük el. Forrásban lévő vízzel engedjük fel, és forraljuk ki. Kevés tejszínnel dúsítsuk, tálalás előtt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4