Receptek Saláták Káposztasaláta egyszerűen

Hozzávalók

1 marék tengeri só
20 dkg kristálycukor
1 marék őrölt kömény
1 dl ecet
1 fej vöröshagyma
1 fej káposzta

Leírás

A káposztát megtisztítjuk, felnegyedeljük, és kivágjuk a torzsáját. A negyed káposztákat deszkára fektetve, vékonyan felszeleteljük, egy tálba tesszük, megsózzuk, és összeforgatjuk. Amíg a káposzta a sóban pihen (kb. 10 perc), megcsináljuk a salátalevet. Egy lábasba mérjük a vizet, belerakjuk a cukrot, ecetet és a köménymagot, majd felforraljuk. A kész levet félretesszük hűlni. A káposztát jó alaposan kinyomkodjuk, majd leöntjük a langyosra hűlt salátalével.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4