Receptek Gyerekmenü Főételek Kapros babfőzelék

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
8 dkg finomliszt
2 dl tej
6 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 darab vöröshagyma
1 csipet ételízesítő
3 doboz vörösbab konzerv
1 csipet friss kapor

Leírás

A vörösbabot leöblítjük és leszárítjuk. Vajon megfuttatjuk a hagymát és hozzáadjuk a babot. Fűszerezzük és megszórjuk liszttel. Felengedjük forró tejjel és tejszínnel dúsítjuk. Alaposan kiforraljuk és utánaízesítünk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4