Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 doboz tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab húsleveskocka
1 csipet ételízesítő
2 csokor friss kapor
0.7 kg csirkecomb filé
3 kanál finomliszt

Leírás

A húst apró kockákra vágjuk. Olajon hagymát dinsztelünk, erre rakjuk a húst. Fehérre kapatjuk. Sózzuk, borsozzuk, 1 leveskockát morzsolunk bele. Kevés vízzel puhára pároljuk. Amikor majdnem kész, az apróra vágott kaprot hozzákeverjük. A tejfölbe kevés lisztet kavarunk, és ezzel sűrítjük. Kissé összeforraljuk, amíg besűrűsödik. Párolt rizzsel kiváló.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4