Receptek Főételek Húsos ételek Kapros-tejszínes pacal

Hozzávalók

1 kanál tengeri só
10 dkg finomliszt
2 gerezd fokhagyma
15 dkg vaj
2 kanál étolaj
1 kk őrölt fekete bors
3 dl tejszín
2 fej vöröshagyma
1 mk szárított majoranna
1 kanál citromlé
1 csokor friss petrezselyem
1 marék friss kapor
2 kg pacal

Leírás

A pacalt vágjuk csíkokra, és fűszeres lében főzzük puhára, majd szűrjük le (2.5 óra). Vajon futtassuk meg a leszűrt pacalt, majd szórjuk meg kaporral és liszttel. Engedjük fel vízzel és forraljuk ki. Fűszerezzük, majd tejszínnel dúsítsuk. Köretnek burgonya illik mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4