Receptek Főételek Húsos ételek Kapros túróval töltött csirkemellfilé

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
10 dkg finomliszt
1 fej fokhagyma
3 dl étolaj
25 dkg tehéntúró
1 csipet őrölt fekete bors
4 darab csirkemell
25 dkg zsemlemorzsa
2 kanál natúr joghurt
1 csipet szárított kapor

Leírás

A csirkemellet kinyitogatjuk és sózzuk, borsozzuk. Alaposan megütögetjük. A túrót fűszerezzük, a fokhagymát finomra vágjuk, a kaporral együtt és a túróhoz adjuk. Adunk hozzá egy kevés joghurtot és összekeverjük a tölteléket. A csirkemell szeletekre helyezzük a túrót és szorosan feltekerjük. Lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk a tekercseket és bő, forró olajban megsütjük. Vigyázzunk, hogy ne legyen túl forró az olaj, mert akkor a közepe nem sül át. A sárga burgonyát párolóedényben megpároljuk, majd összetörjük. Egy csipetnyi sóval és vajjal kihabosítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3