Receptek Levesek Karalábéleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom
1 dl tejszín
1 szál húsleveskocka
2 szál petrezselyemgyökér
1 darab karalábé
1 kanál finomliszt

Leírás

A karalábét és zöldséget megpucolom, majd apró kockákra vágom. Egy fazékba beleteszem, felöntöm vízzel, hogy jól ellepje és még kb. 3 ujjnyi legyen fölötte. Ételízesítőt szórok még bele és főzöm addig, míg a zöldségek majdnem puhák. Ekkor, enyhe rántást teszek bele. Amikor a zöldséget már majdnem jók, leturmixolom és finomra vágott petrezselyemzöldet szórok bele. Tejszínnel elkeverem és már kész is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4