Receptek Levesek Kefires-joghurtos répa saláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
1 kanál citromlé
1 pohár natúr joghurt
1 pohár kefir
20 dkg zellergumó
1 kanál méz
40 dkg fehérrépa
40 dkg sárgarépa
1 csipet friss kapor

Leírás

A zöldségeket megtisztítjuk és kockára vágjuk, majd sós vízben megfőzzük. Ha megfőtt, lehűtjük és keverőtálba rakjuk. Hozzáadjuk a kefirt, joghurtot és a fűszereket, majd alaposan összekeverjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4