Hozzávalók

10 dkg vaj
2 kanál kakaópor
20 dkg porcukor
65 dkg háztartási keksz
1 csomag kókuszreszelék
1 mk rum aroma
1 üveg meggylé
1 dl kókuszlikőr

Leírás

A kekszet ledaráljuk, elkeverjük a cukorral, a kakaóval, likőrrel és a szoba hőmérsékletű vajjal. A meggybefőtt rumaromával ízesített levéből annyit teszünk hozzá, hogy formálható legyen. Nedves kézzel golyókat készítünk belőle, és egyenként megforgatjuk őket a kókuszreszelékben, vagy meghintjük porcukorral. Fóliával letakarva, hűtőszekrénybe tesszük, míg megkeményedik.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4