Hozzávalók

2 kanál kakaópor
20 dkg porcukor
10 dkg margarin
50 dkg háztartási keksz (darált)
1 csomag kókuszreszelék
1 mk rum aroma

Leírás

A kekszet ledaráljuk, elkeverjük a cukorral, a kakaóval és a szoba hőmérsékletű margarinnal. A meggybefőtt rumaromával ízesített levéből annyit teszünk hozzá, hogy formálható legyen. Nedves kézzel golyókat készítünk belőle és egyenként megforgatjuk őket a kókuszreszelékben. Fóliával letakarva, hűtőszekrénybe tesszük, míg megkeményedik.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4