Hozzávalók

1.6 dl víz
25 dkg kristálycukor
30 dkg kókuszreszelék
6 kanál rum
15 dkg margarin (+6 dkg a bevonathoz)
50 dkg háztartási keksz
15 dkg csokoládébevonó

Leírás

A vizet fel forraljuk a cukorral és az így kapott sziruppal leöntjük a darált kekszet. A habosra kikevert margarinhoz hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a rumot, a reszelt citromhéjat és a beáztatott kekszet, majd alaposan összekeverjük. A sütőformát kibéleljük sütőpapírral, a papírt vékonyan megkenjük margarinnal és a kekszes masszát, egyenletesen szétterítjük. A masszát bevonjuk az olvasztott csokoládéval, lehűtjük és kockára, vagy négyszögekre vágva kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4