Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kg paradicsom
2 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kg zöldpaprika
2 fej vöröshagyma
1 kanál őrölt pirospaprika
5 dkg szalonna (+ a töltelékhez)
1 szál parasztkolbász

Leírás

A hagymát megtisztítjuk, majd kockákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk és felkockázzuk. A paprikát megmossuk és ízlés szerint karikára, vagy szeletekre vágjuk. Az olajon (kiolvasztott szalonnazsíron), üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a paradicsomot. Ha kicsit összerottyant az alap, beletesszük a karikákra vágott kolbászt, sózzuk, majd hozzáadjuk a paprikát. Fedő alatt, közepes hőfokon, készre pároljuk. A végén, szükség szerint, még utánaízesítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4