Receptek Levesek Könnyű paradicsomleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál kristálycukor
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 marék betűtészta
2 l paradicsomlé

Leírás

A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és kevés olajon, üvegesre pároljuk. Őrölt borssal ízesítjük, a paradicsomlével és 1 l vízzel felengedjük. Ízlés szerint sózzuk, cukrozzuk és a csokor petrezselyemmel együtt felforraljuk. Forrás után beleöntjük a tésztát, és kis lángon főzzük, amíg a tészta meg nem fő.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4