Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 gerezd fokhagyma
1 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 darab cukkini (apró kocka)
1 csipet ételízesítő
1 kg pulykamell
1 doboz csemegekukorica konzerv
2 kanál finomliszt

Leírás

A hagymát az olajon megdinszteljük. Rátesszük az előtte fél órával besózott, apróra vágott húst. Megfehérítjük, esetleg kicsit jobban megsütjük (én majdnem készre szoktam). A tejszínt a liszttel, az ételízesítővel és a borssal kikeverjük. Utolsó fázisként ráöntjük a húsra, majd jó sok tárkonyt adunk hozzá, végül beleborítjuk a kukoricát és a cukkinikockákat. A legvégén még rottyantunk rajta egyet és el is készült.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4