Receptek Desszertek Sütést igénylő Kürtöskalács citromhéjjal

Hozzávalók

50 dkg finomliszt
dl tej
1 tasak vaníliás cukor
2 kanál kristálycukor
1 darab tojás
10 dkg margarin
1 tasak szárított élesztő
1 darab citrom

Leírás

A szokásos módon dagasztani, keleszteni, majd kinyújtani. 2-3 cm-es csíkokat vágni és feltekerni a formára. Sütés után, a maradék tojásfehérjét egy evőkanál tejjel elkevertem, ezzel lekentem a kalácsokat és fahéjas kristálycukorral beszórtam.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4