Receptek Gyerekmenü Főételek Lecsó magyarosan

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kg paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
½ kg zöldpaprika
1 kanál őrölt pirospaprika
15 dkg szalonna (húsos)

Leírás

Egy közepes serpenyőbe nagykanál zsírt teszünk.amikor meleg a zsír, 15 dg kockára vágott húsos szalonnát bele teszünk és meg pirítjuk.majd bele teszünk egy nagy fej kockára vágott vöröshagymát és összesütjük. Bele teszünk 1 kg a kockára vágott paradicsomot és fél kg paprikát, ha van otthon egy kis darab paraszt kolbász,azt is bele szeletelhetjük. Mindezt addig főzzük amíg nem puhul meg a paprika és a paradicsom. Mindezt ezt nagy mély tányérba tálaljuk és puha friss kenyérrel fogyasztjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4