Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab paradicsom
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 darab zöldpaprika
1 darab vöröshagyma
2 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
50 dkg pulykamell
2 gerezd fokhagyma

Leírás

A hagymát finomra vágjuk, és zsíron megfuttatjuk. Rádobjuk a felaprított paprikát, paradicsomot, és fedő alatt megpároljuk. Fűszerezzük, majd ha félig megpárolódott, hozzáadjuk a kockára vágott pulykamellet. Fedő alatt pároljuk készre. Rizzsel, vagy burgonya körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4