Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab paradicsom
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 darab zöldpaprika
1 darab vöröshagyma
2 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
50 dkg pulykamell
2 gerezd fokhagyma

Leírás

A hagymát finomra vágjuk, és zsíron megfuttatjuk. Rádobjuk a felaprított paprikát, paradicsomot, és fedő alatt megpároljuk. Fűszerezzük, majd ha félig megpárolódott, hozzáadjuk a kockára vágott pulykamellet. Fedő alatt pároljuk készre. Rizzsel, vagy burgonya körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4