Receptek Főételek Húsos ételek Lecsós-tejfölös pulykragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl tejföl
30 dkg paradicsom
10 dkg füstölt szalonna
1 csipet őrölt fekete bors
30 dkg zöldpaprika
2 fej vöröshagyma
1 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
70 dkg pulykacomb

Leírás

A szalonnát és a vöröshagymát vágjuk apró kockára, majd a szalonnát süssük pörcösre, és a zsírján pároljuk át a hagymát. A falatnyi darabokra metélt húst süssük át a szalonnás, hagymás zsiradékon. Kevés vizet aláöntve, pároljuk félpuhára. Keverjük bele a feldarabolt paprikát és paradicsomot, fűszerezzük meg, és főzzük készre. A végére, jó sűrű szaftja legyen. Tejföllel habarjuk be. Ízlés szerint, erőspaprikával is készíthetjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4