Receptek Levesek Lencseleves kolbásszal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
1 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
25 dkg lencse
1 kk őrölt pirospaprika
3 szelet parasztkolbász

Leírás

Az olajon, megdinszteljük a kockákra vágott hagymát és a kolbászt. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a karikákra vágott sárgarépát, majd a lencsét. Megszórjuk liszttel és pirospaprikával, jól elkeverjük, majd apránként, folyamatos kevergetés mellett, felengedjük vízzel. Beletesszük a fehérrépát és a paradicsomot, majd késze főzzük. Az utolsó 2 percben, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet. Tejföllel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4