Receptek Desszertek Sütés nélküli Madártej sok cukorral

Hozzávalók

5 darab tojás
6 dl tej
1 csomag vaníliás cukor
20 dkg kristálycukor

Leírás

Különválasztjuk a tojássárgáját a fehérjétől. A tojásfehérjékből, 10 dkg cukor fokozatos hozzáadásával, kemény habot verünk. Forró tejbe beletesszük a vaníliát, majd egy evőkanál segítségével, külön kanalanként belemerjük a habot, melyeknek mindkét oldalát megfőzzük. Miután megfőttek, kiszedjük egy tálra. A tojássárgáját 10 dkg porcukorral habosra verjük és a tejbe beleöntjük, majd szapora keverés mellett, sűrűre főzzük. Legvégén jól lehűtjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4