Receptek Desszertek Sütés nélküli Madártej sok cukorral

Hozzávalók

5 darab tojás
6 dl tej
1 csomag vaníliás cukor
20 dkg kristálycukor

Leírás

Különválasztjuk a tojássárgáját a fehérjétől. A tojásfehérjékből, 10 dkg cukor fokozatos hozzáadásával, kemény habot verünk. Forró tejbe beletesszük a vaníliát, majd egy evőkanál segítségével, külön kanalanként belemerjük a habot, melyeknek mindkét oldalát megfőzzük. Miután megfőttek, kiszedjük egy tálra. A tojássárgáját 10 dkg porcukorral habosra verjük és a tejbe beleöntjük, majd szapora keverés mellett, sűrűre főzzük. Legvégén jól lehűtjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4