Hozzávalók

6 darab tojás
5 dl tej
2 tasak vaníliás cukor
½ kg alma (+ 30 dkg reszelt)
1 üveg baracklekvár
1 marék mazsola
1 kanál rum aroma
½ kg kalács (fonott)

Leírás

A tejbe, belekeverem a tojássárgáját, vaníliás cukrot, mazsolát, rum aromát. Egy tepsit kivajazok, a felszeletelt és tejben áztatott kalácsokból beleteszek egy réteget. Rá alma, majd lekvár kerül. A tetejére kalács kerüljön, végül habbá vert tojásfehérje. Sütőben megsütöm, szeletelve tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4