Hozzávalók

2 tasak vaníliás cukor
20 dkg kristálycukor
500 ml habtejszín
250 g mák
100 g keményítő
1 tasak zselatinlap
8 dl tej

Leírás

A tejet és tejszínt felforraljuk, a cukorral és vaníliás cukorral. Közben a maradék anyagot (a zselatin kivételével) simára keverjük, kevés vízzel. Ha forr a tej, beleengedjük a zselatint, majd ha feloldódott, belekeverjük a mákos krémet. Sűrűre főzzük, majd formákba töltjük, és hagyjuk kihűlni. Hűtőbe rakjuk, és 3 órán át dermesztjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
15 perc
Italok
2 3 4