Receptek Levesek Málnakrémleves hidegen

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
6 dl tej
2 dl tejszín
25 dkg málna
1 dl málnaszörp

Leírás

A málnából, néhány ép szemet kiválogatok és félreteszem. A többit megmosom, lecsöpögtetem és turmixgépbe töltöm a málnaszörppel, a tejszínnel és a tejjel együtt. Habosra keverem, majd finom szitán átszűröm, hogy a málna magjai ne kerülhessenek a levesbe. Miután tálakba szedem, tetejükre lehet tejszínhabot és málnát tenni ((ha van), de sima málnaszemekkel és esetleg, ha van kéznél citromfűlevéllel lehet kínálni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4