Receptek Főételek Húsos ételek Mandulás sertéskaraj

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
15 dkg finomliszt
4 darab paradicsom
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab vöröshagyma
1 darab cukkini
1 csokor friss petrezselyem
8 szelet sertéskaraj
1 darab padlizsán
20 dkg mandula
2 szál sárgarépa

Leírás

A karajszeleteket fűszerezzük és megütögetjük. Lisztbe, felvert tojásba mártjuk őket, majd szeletelt mandulába is beleforgatjuk. Kevés olívaolajon megsütjük őket. Tepsibe szedjük a hússzeleteket és 6- 8 percre sütőbe tesszük, 170-180 fokon. Közben a csíkokra vágott zöldségeket olívaolajon megsütjük, fűszerezzük és petrezselyemzölddel meghintjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3