Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl extra szűz olívaolaj
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab citrom
1 dl száraz fehérbor
2 kanál paprikakrém
4 darab csirkecomb
1 l paradicsomlé

Leírás

A csirkecombokat besózzuk, és olívaolajon elősütjük. Amikor a hús megpirult, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd pár perc után, belekeverjük a paprikakrémet. Felöntjük fehérborral, paradicsomlével, borsozzuk, és megvárjuk, hogy a levét elfője. Ekkor egy csipet sáfránnyal fűszerezzük. Belereszeljük a citromok héját, meghintjük az őrölt köménnyel, és beleöntjük a kicsavart citromok levét. Pici vízzel felöntjük, és puhára főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása