Receptek Desszertek Sütést igénylő Mascarponés-pisztáciás torta

Hozzávalók

4 darab tojás
35 dkg finomliszt
1 csipet sütőpor
1 tasak vaníliás cukor
15 dkg kristálycukor
5 dkg vaj
1 szál sárgarépa
10 dkg mascarpone
10 dkg pisztácia (hámozott)
1 csipet mézeskalács fűszerkeverék

Leírás

A tojásokat egy tálba ütjük fel és rászórjuk a következőket: cukor, vaníliás cukor, mézeskalács fűszer, vaj, mascarpone. Egy robotgéppel kihabosítjuk ezeket, kb. 3-4 perc alatt. A pisztáciát apróra aprítjuk, egy szeletelőgép segítségével, összekeverjük a liszttel és a sütőporral, majd a tojásos masszához adjuk. A sárgarépát, a szeletelőgépen csíkokra szeleteljük és a tésztába forgatjuk. Vajazott-lisztezett formába öntjük, elsimítjuk a tésztát és előmelegíttet sütőben, 170 fokon megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4