Receptek Főételek Húsos ételek Medvehagymás csirkecomb gyümölcsökkel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab banán
4 darab alma
20 dkg eper
8 darab csirkecomb
4 darab narancs
10 dkg vaj
1 csokor medvehagyma

Leírás

A csirkecombokat kicsontozzuk és a bőrét lehúzzuk. Feldaraboljuk és sózzuk. Párolóedénybe helyezzük és befedjük medvehagymalevelekkel. 60 percig pároljuk. A gyümölcsöket felaprítjuk és vajon megpároljuk őket, a következő sorrendben, a serpenyőbe téve: alma, narancs, banán, eper. Menta levelet szórunk rá. Ha a csirkecombok megpárolódtak, akkor a gyümölcsragura tálaljuk. Tipp: Lehet a párolt csirkecombokat is pirítani. Egy serpenyőben vajat melegítünk, majd rárakjuk a puha, párolt csirkecombokat és addig pirítjuk, ameddig színe nem lesz.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4